Woodsy townhouse

Команда

  • Вікторія Вітковська

рік

2021

Площа

250 m²

локація

Москва, Росія

Поділитися:

Поділитися на pinterest
Поділитися на facebook
Поділитися на telegram
Поділитися на vk
Поділитися на odnoklassniki

Дизайн таунхауса розроблявся для молодої сімейної пари з дитиною-підлітком. У рамках проєкту нам вдалося істотно збільшити житлову площу будинку, а в якості стилю інтер'єру вибір припав на еклектичність у поєднанні сучасного стилю з лофтом.

Однією з переваг об‘єкту була велика кількість панорамних вікон, нашим ж завданням було правильно спланувати простір та зонувати зони так, щоб уникнути ефекту «акваріумного життя». Тому при планування ми врахували особливості того, що будинок розташований не на своїй ділянці землі, і є лише частиною клубного життя.

Маючи такий об‘єкт як порожній простір без стін першого поверху, ми зонували тільки зону коридору, де сконцентрували основну кількість ніш для зберігання, але при цьому пішли від наскрізного прогляду будинку. Відкрите планування першого поверху дозволило об'єднати в одному просторі вітальню, кухню та обідню зону з користю для візуального враження простору й заради зручності пересування.

У виборі кухні ми не сумнівалися, адже кухня Cesar ідеально підходила нам у поєднанні дизайну та функціоналу. Основна частина кухні була виконана з матеріалу фенікс, який володіє високими характеристиками міцності та має можливість відновлювати свою цілісність.

В інтер'єр вітальні-їдальні дизайнери студії V.Concept вирішили внести трохи еклектики: камін з обробкою «під окислені металеві листи», сучасний обідній стіл з останньої колекції Catalan, корпусні меблі в стилі мінімалізм фабрики Sangiacomo.

1
Дизайн
2
Площа
3
стиль
4
результат
Залиште будь ласка ваші контактні дані, і ми зв'яжемося з вами протягом 15 хвилин щоб озвучити вартість проекту.

Залишилися питання?

Ми відповімо на всі ваші запитання і запропонуємо 3 варіанти планування!

Звертаючись до нас ви отримуєте не тільки професійну роботу але і абсолютну конфіденційність інформації!