Пишні квартири

Команда

  • Виктория Витковская
  • Виктория Ступак
  • Елена Конопацкая

Рік

2021

Площадь

272 м²

Локація

Киев, Україна

Поділитися:

Поділитися на pinterest
Поділитися на facebook
Поділитися на telegram

Дизайн інтер’єру пентхауса з терасою та панорамними вікнами розташований у центрі Києва.

Дизайнери студії V.Concept оформили 2 поверхи креативного простору, правильно розроблену функціональність та неперевершені інтер’єрні рішення.

Проект створено для молодої пари, яка на етапі розробки проекту планувала стати батьками.

На першому поверсі облаштували окремий господарський блок, в якому розмістили зручну спальню, зону відпочинку для господарів, санвузол, інші технічні приміщення.

Головним акцентом простору стали сходи, в зону якої ввійшов «техаський куточок» у вигляді кактусів і каміння — так бажали власники. На підтримку настроїв Дикого Заходу була створена ліпна стіна, яка стала транзитною між першим і другим поверхами.

Клієнт бачив зону коридору довгою та приглушеною, з унікальними сценаріями освітлення. Щоб це бажання здійснилося, в стелю вбудували світильники з вбудованими світлодіодними модулями. Таким чином на підлозі утворилися цікаві світлові плями.

На першому поверсі, в господарському блоці, розташовувалися санвузол з душовою кабіною та широкою функціональною зоною, а також чоловіча та жіноча гардеробні зі столиком для нанесення макіяжу.

Важливо було зробити дитячу кімнату нейтральною, оскільки під час ремонту пара все ще чекала дитину. У простір інтегрувалося велике ліжко, на якому спочатку буде комфортно спати мамі та малюкові, а потім і самій дитині. Над ліжком поставили лампу, при спрямованому світлі якої йому було б комфортно читати книги. Функціональна зона була оформлена у вигляді довгого столика біля вікна. Розмістили також великі полиці, які плавно зливаються в зонований гардероб. Усередині цієї зони спроектовано ігровий простір — м’яке коло, яке асоціюватиметься у малюка з його особистим затишним простором.

Другий поверх був поділений на кілька зон: чоловічий кабінет з каміном, зона відпочинку, кухня-студія, великий гостьовий санвузол. З приміщення другого поверху облаштовано 2 виходи на терасу.

При вході на другий поверх одразу розташувалась акцентна зелена зона — «жива стіна» з природними рослинами, система автоматичного поливу та правильне спрямоване освітлення.

У кухню дизайнери об’єднали винну зону, спроектували широкий робочий простір і невеликий практичний «острівець».

Для комфорту встановили світлопрозорі ролети. А окрім звукової системи, ми зробили ще й канальний кондиціонер, який дуже зручний для підтримки певної температури повітря!

Перед виходом на терасу ввели невелику зону відпочинку, яку обростили сходами.

Основною ідеєю гостьової ванної кімнати, яку хотіли втілити замовники, було приглушити світло і створити ефект печери. Щоб впоратися з цим настроєм, була розміщена мінімальна кількість джерел світла. Логічним продовженням ванної кімнати є душова кабіна зі шторкою в стелі в металевому профілі з графітовим склом. Завдяки цій техніці кімната стала «вищою».

Клієнти мріяли про криту терасу, де можна було б смажити м’ясо та пити вино, проводячи затишні вечори з друзями та родиною.

Для цього дизайнери розділили терасу на криту і відкриту частини.

У приміщенні клієнти матимуть можливість насолоджуватися ранковими променями та легким вітерцем. У нього вбудовані диван, обідній стіл, м’які крісла. Терасу продовжила відкрита частина — вона була прикрашена зеленню: злаками, що наповнило простір атмосферою та затишком. Ідеально підходить для теплих вечорів, щоб насолодитися краєвидом і послухати шум фонтанів!

1
Дизайн
2
Площа
3
Стиль
4
Результат
Будь ласка, залиште свої контактні дані і ми зв’яжемося з вами протягом 15 хвилин, щоб повідомити вартість проекту.

Є сумніви?

Ми відповімо на всі ваші запитання та запропонуємо 3 варіанти оформлення!

Звертаючись до нас, Ви отримуєте не тільки професійну роботу, а й повну конфіденційність!