Дизайн спальні у стилі мінімалізм

Найкращим рішенням для тих, хто хоче розширити простір у квартирі чи будинку є мінімалізм. Прості форми та лаконічний інтер’єр повністю змінюють простір, роблячи його більш сучасним.

Сьогодні ми розберемо дизайн спальні у цьому стилі та покажемо, як зробила це наша команда.

Головна мета – лише необхідні предмети в кімнаті. Мінімалізм – це не тільки про гарну обстановку в будинку, а й про життя без непотрібних речей довкола себе. Тому слід заздалегідь зробити великі шафи чи інші місця для зберігання особистих речей. Спальня має бути місцем відпочинку. Найкращим варіантом для економії місця та візуальної естетики будуть вбудовані шафи та тумбочки. Такий вид меблів створює особливу затишну атмосферу.

дизайн спальни

Багато хто, коли замислюються про ліжко в спальні, часто вибирають між ліжком з подіумом або японським варіантом, де не видно ніжок меблів. Також, нижню частину ліжка можна використовувати для зберігання речей. Це ще один лайфхак для збереження вільного простору. Зараз такі варіанти пропонують багато магазинів меблів, адже ліжка з вбудованим місцем для особистих речей зараз на піку трендів.

дизайн спальни

Основними особливостями стилю мінімалізм в інтер’єрі є багаторівневе освітлення, а також спокійні та світлі тони стін, без візерунків та малюнків. Таким чином, дизайн спальні не набридатиме, а якщо захочеться щось змінити — завжди можна змінити стільці, тумбочку біля ліжка або купити гарний вазон.

Стеля – це важлива частина інтер’єру. Важливо враховувати, що мінімалізм не припускає багато декору. Барельєфи, ліплення та інші фігурні елементи не поєднуються з основною концепцією стилю. Краще підійде лаконічна стельова конструкція із простими світильниками, які лише підкреслять естетику спальні.

дизайн спальни

Підлога в спальні має поєднуватися зі стінами. Не варто забувати про матові або глянцеві покриття для підлоги. Їх варто обирати залежно від бажаного результату. Але матове покриття завжди виглядає стильніше, тому зараз більшість людей вибирають саме такий вигляд. Відмінно виглядають світлі та темні відтінки ламінату або паркетного дерева. Якщо вибирати дизайн для маленької спальні, краще використовувати світлі тони скрізь, адже саме вони візуально розширюють простір і роблять його набагато світлішим.

Поділитися:
1
Contact form
Будь ласка, залиште свої контактні дані і ми зв'яжемося з вами.
1
Design
2
Area
3
Style
4
Result
Будь ласка, залиште свої контактні дані і ми зв'яжемося з вами протягом 15 хвилин, щоб повідомити вартість проекту.
1
Contact form
Будь ласка, залиште свої контактні дані і ми зв'яжемося з вами.
1
Design
2
Area
3
Style
4
Result
Будь ласка, залиште свої контактні дані і ми зв'яжемося з вами протягом 15 хвилин, щоб повідомити вартість проекту.

Є сумніви?

Ми відповімо на всі ваші запитання та запропонуємо 3 варіанти планування!

Звертаючись до нас, Ви отримуєте не тільки професійну роботу, а й повну конфіденційність!