Calm

Команда

  • Виктория Витковская
  • Виктория Ступак

Год

2019

Площадь

125 m²

Локация

Киев, Украина

Поделиться:

Share on pinterest
Share on facebook
Share on telegram

«Exactly as much as needed» — this is the Swedish philosophy of «lagom» balance and the principle that we adhered to while creating the design project of the apartment «Calm».

We were looking for a balance of what is really needed to reflect the culture and life of the owners. The interior is based on a sense of balance and an atmosphere of serenity.

An apartment of 125 m² was created by a team of designers for a young family with a child. It was extremely important when designing this room to correctly zone the space — so as to separate the children’s and adult spaces.

After redevelopment, we designed a master block, which included a bedroom, a master bathroom, and a dressing room.

The children’s block included a spacious children’s room and a guest bathroom, which in the future will be at the disposal of the still little princess.

The living room was combined with a kitchen and a secluded lounge area.

1
Design
2
Area
3
Style
4
Result
Please leave your contact details and we will contact you within 15 minutes to announce the cost of the project.

Any doubts?

We will answer all your questions and offer 3 layout options!

Turning to us you get not only professional work but also complete confidentiality!